ABC Mortel
Betonmolen wagen

Betonmortel via de kortste en snelste weg

De distributie van onze betonmortel vindt plaats op een zeer efficiënte wijze. Met betoncentrales in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk biedt ABC Mortel een vrijwel landelijke spreiding. Dat maakt ons ook flexibel en zorgt ervoor dat wij het mortel altijd via de kortste en snelste weg kunnen leveren op uw bouwproject.

Verzekerd van een tijdige aanvoer van beton

Wij beschikken over een uitstekend wagenpark met betonmixers. Ons wagenpark is nieuw en uitgerust met de modernste navigatiesystemen zodat u op de bouw verzekerd bent van een tijdige aanvoer van beton. Dankzij geavanceerde communicatiesystemen tussen planning en de betonmixers is de actuele situatie direct oproepbaar. Zo kunnen wij u te allen tijde flexibel en snel van dienst zijn.

Betonmortel producent en toeleverancier

Ons doel is om hoogwaardige betonmortels te produceren in een prettige werkomgeving waarbij kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieu hoog in het vaandel staan. Door dagelijks het doel niet uit het oog te verliezen zijn wij als ABCmortel een betrouwbare producent en toeleverancier van betonmortel voor de bouw.

Constar groep

ABC Mortel maakt evenals Constar Betonwaren en Constar Prefab deel uit van de Constar Groep. Om een snelle levering te kunnen garanderen heeft de groep vijf vestigingen verspreid door het land. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met Constar betonproducten? Mail ons of bel ons op (0344) 611 222.

afspraak maken voor een bezoek

Recente tweets

ABCmortel 13-04-2018
#Betoncentrale 2 word klaargemaakt voor een drukke periode voor ABC mortel locatie #Tiel. #Beton nodig?… https://t.co/mCJTgXI5Qg
ABCmortel 23-03-2018
Er is vandaag weer hard gewerkt bij ABC- Mortel.... Maar liefst 600 kuub geleverd voor de bouw van het nieuwe… https://t.co/yYjmmzH4Rb

Onze certificaten

Betoncentrales Nederland

Locaties