ABC Mortel
Onderschrift

Betonmortel voor uw project

ABC Mortel produceert in haar betoncentrales door heel Nederland betonmortel in de betonklasse C12/15 tot en met C55/67, de consistentieklasse droog tot en met vloeibaar én in alle milieuklasse.
Daarnaast wordt er mortel voor vloeistofdichte betonconstructies geleverd, in de sterkteklassen C20/25 tot en met C35/45. 

  • Snelle levering
  • Ruim 25 jaar kennis
  • Altijd een tijdige aanvoer van beton

Uw eigen betonrecept

Naast het feit dat wij gebruik maken van standaard betonrecepten is er ook een compleet gamma aan maatpakketten, bijvoorbeeld voor de betonsamenstellingen voor de betonvloeren. De ervaring leert dat betonmortel voor de vloeren vraagt om expertise van onze betontechnologen die luisteren naar de wensen van degene die de betonmortel stort, verwerkt en nabehandeld tot een strakke duurzame betonvloer. 

Mortel online bestellen

Met onze online tool bestelt u gemakkelijk en snel uw betonmortel. Kies onder andere de hoeveelheid, betonklasse, mileuklasse en de consistentie. Vervolgens kunt u nog specifieke opties toevoegen. Zodra uw mengsel klaar is, vult u uw gegevens in en verzendt u de aanvraag. Per mail ontvangt u de opdracht en kunt u deze bevestigen. 

Recente tweets

ABCmortel 13-04-2018
#Betoncentrale 2 word klaargemaakt voor een drukke periode voor ABC mortel locatie #Tiel. #Beton nodig?… https://t.co/mCJTgXI5Qg
ABCmortel 23-03-2018
Er is vandaag weer hard gewerkt bij ABC- Mortel.... Maar liefst 600 kuub geleverd voor de bouw van het nieuwe… https://t.co/yYjmmzH4Rb

Onze certificaten

Betoncentrales Nederland

Locaties